top of page
Giv en gave

TIENDE OG GAVER

Under alle vores Gudstjenester har du mulighed for at give tiende eller gaver.

Du skal huske at oplyse dit navn og cpr-nummer for at kunne få fradrag.

YDERLIGERE BIDRAG

Hvis du ønsker at støtte, kan du kontakte os

på tlf. 61 30 42 68 eller post@bibelmc.dk

§ 8A – GIV FRIT, OP TIL EN VIS GRÆNSE

Med § 8A kan du få skattefradrag for op til 15.900 kr. i indeværende år. For at få fradrag i henhold til § 8a skal vi bruge navn og cpr-nummer. Du kan indbetale under § 8A via netbank, og dit bidrag bliver registreret i vores regnskabssystem. Vi rapporterer dine indbetalinger til SKAT, som automatisk vil påføre beløbet på din selvangivelse. Det eneste du skal huske, er at opgive dit cpr-nummer til kirken.

§12 STK. 3 – FORPLIGTELSESERKLÆRING

Med §12 stk. 3 har du mulighed for at få fradrag for et større bidrag til godkendte institutioner. For at få fradrag skal man dog tegne en forpligtelseserklæringen, som er en bindende giveraftale over 10 år. Man kan enten give et fast beløb eller en procentdel af sin netto eller bruttoårsindkomst. Fradraget er dog begrænset til max. 15 % af din bruttoindkomst.

TESTAMENTE

STØT VIA

ET TESTAMENTE

Bibel og Missionscenteret arbejder hver dag på at udbrede troen på Jesus Kristus i Danmark og på missionsmarken.

Det er muligt for dig, at hjælpe os med at sprede De Gode Nyheder, ved at oprette et testamente hvor du donerer arv til Bibel og Missionscenteret.

GRATIS

TESTAMENTE

Du kan oprette et gratis testamente hos virksomheden Dokument 24 ved at klikke på nedenstående link. Bibel og Missionscenteret er fritaget for at betale arveafgift/boafgift, og al donation går dermed direkte til velgørende formål.

bottom of page